Aluminium vuurtafels

Extra sfeer in de tuin met een aluminium vuurtafel.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967
of stuur een e-mail.

Home > Aluminium vuurtafels

Onze aluminium vuurtafels

Wilt u ook extra sfeer aan uw tuin toevoegen? Een aluminium vuurtafel brengt letterlijk én figuurlijk warmte in uw tuin. Kies het gewenste model, de kleur en de eventuele aardgasaansluiting en maak uw tuin uniek met een trendy aluminium vuurtafel.

Aluminium vuurtafel voor extra sfeer

De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven. Een heerlijk drankje, een hapje, een muziekje of een fijn tijdschrift. Jammer genoeg is de tuin vaak alleen een favoriete plek in de zomermaanden. In het voorjaar zijn de avonden vaak nog fris, waardoor we liever binnen blijven. Maar met een mooie aluminium vuurtafel is dat verleden tijd. Een aluminium vuurtafel biedt niet alleen letterlijk warmte, maar brengt ook nog eens een hoop sfeer met zich mee. En dankzij het materiaal creëert u een strakke, trendy tuin. Zo kunt u ook in het voor- of najaar van uw tuin genieten!

Aluminium vuurtafel kopen

In ons assortiment vindt u veel verschillende modellen. Gaat u voor een rechthoekig model of toch liever een vierkante vuurtafel? Alles is mogelijk. U kunt uw aluminium vuurtafel persoonlijk maken dankzij de verschillende mogelijkheden betreft de kleur. Maak uw vuurtafel compleet met een mooie glasombouw en keramische boomstammetjes voor een sfeervolle en luxe uitstraling.

Aluminium vuurtafels van Vuurtafelsonline

De aluminium vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl hebben allemaal een ingebouwde gashaard die zorgt voor warmte en sfeer. In elke vuurtafel is plaats gemaakt voor een gasfles, zodat deze altijd buiten het zicht is. Mocht uw kleur of maat er niet bij staan? Neem gerust contact met ons op. Wij kunnen aluminium vuurtafels in iedere afmeting leveren.

Voor alle aluminium vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl is een gasfles met propaan of butaan geschikt. In onze aluminium vuurtafels is ruimte voor een gasfles van 5 kilogram. Kiest u voor een aardgasaansluiting? Dan wordt er een gasslang inclusief koppelstuk geleverd. 

De aluminium vuurtafels uit onze collectie hebben een vermogen van 8,8kW of 10,5kW. Hoeveel het vermogen van een vuurtafel is, staat altijd in de beschrijving aangegeven. De vlam en daarmee de warmte van de aluminium vuurtafels is te regulieren via het bedieningspaneel dat verwerkt is in de vuurtafel. 

Bij Vuurtafelsonline.nl koopt u al een aluminium vuurtafel vanaf €999. Wilt u een aluminium vuurtafel op maat? Dan maken we graag een op maat gemaakte prijs voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Het voordeel van aluminium vuurtafels is dat deze direct sfeer en warmte toevoegen aan uw tuin. En dankzij het materiaal blijft uw vuurtafel lang mooi, zodat u nog jaren kan genieten van uw trendy vuurtafel! 

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967 of stuur een e-mail.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Sfeer proeven?

De aluminium vuurtafels sfeer.

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl