Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

BBQ en vuurtafel in één?!

Benieuwd hoe je optimaal kan genieten van je vuurtafel? Wij leggen het je uit.

Ja, je leest het goed. Een barbeque en een vuurtafel in één! Wij hebben een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment waardoor jij kan genieten van best of both worlds. Benieuwd? Scroll dan gelijk door. 

Grillplaat van Easyfires

Easyfires is hét merk voor vuurtafels, vuurzuilen en accessoires. Nu kan je bij ons ook terecht voor de grillplaat van Easyfires. Met een grillplaat maak jij van je vuurtafel een barbeque. Met zowel een rechthoekige als ronde variant kan je op elke vuurtafel uit ons assortiment een grillplaat plaatsen. 

Optimaal genieten van de warmte

De grillplaten zijn ongeveer even groot als een standaard barbeque. De rechthoekige variant is net wat groter en de ronde variant weer net wat kleiner. Het leuke aan deze grillplaat is dat je deze op je vuurtafel plaatst. De warmte van de vuurtafel zorgt ervoor dat jij heerlijk kan BBQ’en. De warmte van de vuurtafel wordt gebruikt om de grillplaat te verwarmen. 

De grillplaat wordt geleverd met afdekplaat. Op de afdekplaat is een thermometer geplaatst. Zo zie je direct of de grillplaat al op de juiste temperatuur is om je vlees en groenten op te grillen. 

BBQ’en met het hele gezin

Het voordeel van de grillplaat die over de vuurtafel geplaatst kan worden, is dat je met het hele gezin rondom de vuurtafel en dus ook om de grillplaat kan zitten. Bij een traditionele barbeque staat de barbeque vaak achterin vanwege de rook, waardoor degene die het eten bereid niet altijd aanwezig is bij alle gesprekken. Nu kan dat dus wel! 

De rechthoekige grillplaat past op alle rechthoekige vuurtafels uit onze collecties. De ronde grillplaat past op alle vierkante inbouwbranders. Advies ontvangen over welke grillplaat geschikt is voor jouw vuurtafel? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal