Veel gestelde vragen

Een vraag over vuurtafels of inbouwbranders? Grote kans dat hij hier bij staat.

Let op: tot nieuwjaar kan het gebeuren dat de levering iets uitloopt door drukte bij de vervoerder.

Toch liever contact?

Wij staan voor u klaar? Op onze contactpagina treft u al onze gegevens.

Voor de vuurtafels en vuurzuilen hanteren wij een levertijd van minimaal 3-6 weken. De vuurtafels en vuurzuilen worden op bestelling gemaakt. In sommige gevallen is de levertijd korter omdat het product dan toevallig nog op voorraad is. Bij de producten staat de juiste levertijd aangegeven. U kunt altijd vragen naar de levertijd van producten, voor en tijdens de bestelling.

De levertijd van inbouwbranders en accessoires is doorgaans tussen de 1-4 werkdagen.

Wij bezorgen in heel Nederland en België. Met uitzondering van de waddeneilanden. Woont u op een waddeneiland? Neem dan contact met ons op om de levering samen te bespreken.

Bij ons betaalt u net als in andere webshops via iDeal (Nederland) en Bancontact (België). Daarnaast is Achteraf Betalen middel Klarna mogelijk. Ten slotte is betaling vooraf door middel van een bankoverschrijving mogelijk. Liever een zakelijke aankoop? Vraag ons dan om een factuur en geef uw Kvk en BTW nummer op bij uw bestelling.

Wij werken al vele jaren samen met de leveranciers van onze producten. Niet alleen als leverancier, maar ook als marketing partij. Daarnaast geloven wij in de werkwijze van onze leveranciers en partners.

Bij aflevering worden vuurtafels en vuurzuilen, samen met u, geïnspecteerd om misverstanden te voorkomen. Echter kan schade ook daarna geconstateerd worden. Neem dan a.u.b. direct contact met ons op en maak een foto van de beschadiging. Wij doen ons uiterste best om een passende oplossing te verzorgen.

Deze kunt u bij ons aanmelden voor een retourzending. Uiteraard sturen wij u daarna direct het juiste product toe.

Al onze artikelen worden geleverd zonder bezorgkosten tenzij anders vermeldt.

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967 of stuur een e-mail.

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl

0