Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

Het hele jaar genieten van je tuin

Het hele jaar genieten van je tuin? Wij leggen uit hoe ook jij dat kan! De herfst staat alweer bijna voor de deur. Ondanks dat kunnen we nog even genieten van een mooie nazomer. Een hapje en een drankje, goed boek of tijdschrift en de beentjes omhoog.

Klinkt dat niet heerlijk?! Het lijkt echter wel alsof we alleen in de zomer van onze tuin kunnen en mogen genieten. Wij gaan je echter het tegendeel bewijzen. 

Ook in de lente en herfst naar buiten

Eerlijk is eerlijk: de temperaturen in de lente en herfst zijn niet altijd even aantrekkelijk. Maar dat we dan gelijk weer binnen moeten zitten? Zonde! Het enige wat je nodig hebt, is een goede warmtebron die je ook op wat frissere dagen warm kan blijven houden. Ooit gedacht aan een mooie vuurtafel of vuurzuil? Dit biedt niet alleen letterlijk warmte, maar ook nog eens figuurlijk warmte. 

Met een vuurtafel breng je een fijne sfeer en voelbare warmte in je tuin. Heerlijk om tot in de avonden buiten te zitten met fijn gezelschap. En omdat een vuurtafel vaak ook voldoende ruimte biedt voor je hapjes en drankjes, fungeert het ook perfect als salontafel. Zo sla je gelijk twee vliegen in één klap. 

De aankleding van je tuin

Verder is het ook verstandig om te kijken naar planten die het het hele jaar goed doen. Zo zijn pioenroezen prachtig voor in de tuin, maar bloeien niet het hele jaar door. Ga eens naar een tuincentrum om te kijken naar planten en bloemen die wel het gehele jaar, of in ieder geval een groot deel van het jaar, mooi zijn en blijven. Zo voeg je gelijk ook wat extra kleur toe aan je interieur.

Extra warmte in de tuin?

Alhoewel een vuurtafel direct veel warmte biedt, kan je ook nog op andere manieren warmte toevoegen aan je tuin. Zo kan een terrasoverkapping bijvoorbeeld wat wind tegenhouden. En als het kan, is het zeker aan te raden om je tuinset uit de wind te plaatsen. 

Dekens (en dan het liefst elektrische dekens) zijn ook nog een manier om jezelf warm te houden. Wordt het tijdens de eerste dagen van mei of de laatste dagen van september toch wat fris? Pak er een dekentje bij en maak het heerlijk knus in de tuin. Brandende vuurtafel, kopje thee of koffie erbij en het voelt weer als de mooie zomeravonden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal