Houten vuurtafels

Wie houdt er niet van een sfeervolle houten vuurtafel?

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967
of stuur een e-mail.

Home > Houten vuurtafels

Onze houten vuurtafels

Op een trendy manier extra sfeer en warmte aan uw tuin toevoegen? Met een houten vuurtafel kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Bekijk alle modellen en mogelijkheden en maak uw tuin compleet.

Houten vuurtafel voor fijne sfeer

De houten vuurtafels uit onze collectie bieden een fijne, warme sfeer waar u het hele jaar door van kunt genieten. De vuurtafel biedt letterlijk en figuurlijk warmte, dankzij de ingebouwde gashaard en het warme, sfeervolle materiaal. Zo kunt u niet alleen in de zomermaanden, maar ook in het voor- en najaar genieten van uw tuin. Een lekker drankje, hapje, muziekje, fijn gezelschap en een brandende vuurtafel. Wat wilt u nog meer?!

Houten vuurtafel kopen

Met meer dan 15 verschillende modellen is er altijd een vuurtafel die past bij uw wensen. Gaat u voor een statafel, een rechthoekige vuurtafel of toch liever voor een vierkante variant? Bij Vuurtafelsonline kunt u terecht voor elke gewenste vuurtafel. En staan de gewenste maten er niet bij? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen vuurtafels ook op maat leveren. Zo wordt uw tuin pas echt uniek.

Houten vuurtafel van Vuurtafelsonline

Een houten vuurtafel van Vuurtafelsonline is uitgevoerd met ingebouwde gashaard. In elke vuurtafel is ruimte gemaakt voor een gasfles, zodat deze altijd netjes opgeborgen kan worden. Een extra sfeervolle en luxe uitstraling verzorgen? Kies dan voor een mooie glasombouw en keramische boomstammetjes, waarmee u uw vuurtafel echt compleet maakt.

Voor alle houten vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl is een gasfles met propaan of butaan geschikt. In de houten vuurtafels is ruimte voor een gasfles van 5 kilogram. In de grote tafels (Vuurtafel High Excellent en Easyfires Eettafel) is ruimte voor een gasfles van 10 kilogram. Kiest u voor een aardgasaansluiting? Dan wordt er een gasslang inclusief koppelstuk geleverd.

De houten vuurtafels uit ons assortiment hebben een vermogen van 8,8kW of 10,5kW, afhankelijk van de type vuurtafel. Hoeveel het vermogen van een houten vuurtafel is, staat altijd in de beschrijving aangegeven. De vlam en daarmee de warmte van de houten vuurtafels is te regulieren via het bedieningspaneel dat is verwerkt in de vuurtafel.

Bij Vuurtafelsonline.nl koopt u al een houten vuurtafel vanaf €499! Wilt u een houten vuurtafel op maat? Dan maken we graag een op maat gemaakte prijs voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Het materiaal van de houten vuurtafels biedt een warme en landelijke sfeer aan uw tuin. Door het natuurlijke materiaal zorgt een vuurtafel ervoor dat uw tuin echt één geheel wordt. 

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967 of stuur een e-mail.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Sfeer proeven?

De houten vuurtafels sfeer.

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl