Houten vuurtafels

Wie houdt er niet van een sfeervolle houten vuurtafel?

Ter informatie: ook in deze bizarre tijden kunnen wij gelukkig (zoals gebruikelijk) onze producten blijven leveren.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967
of stuur een e-mail.

Home > Houten vuurtafels

Onze houten vuurtafels

Bent u op zoek naar meer warmte en sfeer op het terras of in de tuin? Dan is een houten vuurtafel erg geschikt. Met een houten vuurtafel kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin of terras. Bekijk alle modellen en verschillende mogelijkheden en maak uw tuin compleet met een mooie vuurtafel!

Meer sfeer met een houten vuurtafel

In de zomer zitten we maar al te graag buiten. Een verfrissend drankje, lekker hapje, wat zomerse muziek die door de boxen komt en fijn gezelschap en uw zomerse dag is compleet. In het voorjaar en najaar blijven we dan weer liever binnen. Zonde, toch? Met een mooie houten vuurtafel is dat verleden tijd. Vuurtafels zorgen namelijk direct voor meer warmte en sfeer. Zo kunt u het gehele jaar door genieten van uw tuin of terras! Dankzij de neutrale look van het hout passen onze vuurtafels thuis binnen elke tuin. Ook in die van u?

De voordelen van houten vuurtafels

Het fijne aan een vuurtafel is dat u vaker in de tuin bent. Denk eraan om even tot rust te komen met een goed boek, een kop koffie of thee en een brandend haardvuur. Of juist lekker ontladen na een drukke werkweek met vrienden of familie. De houten vuurtafel is dan echt het middelpunt. In de houten vuurtafels zitten inbouwbranders ingebouwd. Met het bedieningspaneel kunt u de intensiteit van de vlam eenvoudig aanpassen. Wordt het ‘s avonds wat kouder? Dan kunt u de vlam wat harder laten branden, zodat er meer warmte vrijkomt. Rondom de inbouwbrander blijft nog voldoende ruimte over voor een heerlijk hapje en een drankje.

Houten vuurtafel op gas

Onze vuurtafels werken allemaal op gas. Elke vuurtafel is zo ontworpen dat er voldoende ruimte onder de inbouwbrander overblijft zodat u uw gasfles netjes op kunt bergen. Door middel van een gasslang kunt u vervolgens een gasfles aansluiten. De gasflessen die geschikt zijn voor onze vuurtafels bevatten propaan of butaan. Heeft u een aardgasaansluiting? Vink dan de optie voor aardgasaansluiting aan binnen ons bestelproces. Bij uw houten vuurtafel krijgt u een aansluitstuk waarmee u de inbouwbrander kunt aansluiten op uw aardgasaansluiting.

Houten vuurtafel online bestellen

Wilt u ook genieten van een voelbare warmte in uw tuin of terras? U kunt uw nieuwe houten vuurtafel eenvoudig en snel op onze website bestellen. Alle producten uit deze collectie worden gratis aan huis geleverd. Wij doen ons best om uw nieuwe buitenhaard binnen enkele werkdagen bij u thuis te bezorgen.

Wilt u een vuurtafel in een afwijkende maat bestellen? Wij kunnen ook vuurtafels op maat leveren. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Voor alle houten vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl is een gasfles met propaan of butaan geschikt. In de houten vuurtafels is ruimte voor een gasfles van 5 kilogram. In de grote tafels (Vuurtafel High Excellent en Easyfires Eettafel) is ruimte voor een gasfles van 10 kilogram. Kiest u voor een aardgasaansluiting? Dan wordt er een gasslang inclusief koppelstuk geleverd.

De houten vuurtafels uit ons assortiment hebben een vermogen van 8,8kW of 10,5kW, afhankelijk van de type vuurtafel. Hoeveel het vermogen van een houten vuurtafel is, staat altijd in de beschrijving aangegeven. De vlam en daarmee de warmte van de houten vuurtafels is te regulieren via het bedieningspaneel dat is verwerkt in de vuurtafel.

Bij Vuurtafelsonline.nl koopt u al een houten vuurtafel vanaf €499! Wilt u een houten vuurtafel op maat? Dan maken we graag een op maat gemaakte prijs voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Het materiaal van de houten vuurtafels biedt een warme en landelijke sfeer aan uw tuin. Door het natuurlijke materiaal zorgt een vuurtafel ervoor dat uw tuin echt één geheel wordt. 

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967 of stuur een e-mail.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Sfeer proeven?

De houten vuurtafels sfeer.

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl

0