Inbouwbranders

Zelf een vuurtafel maken? Bestel een losse inbouwbrander!

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967
of stuur een e-mail.

Home > Inbouwbranders

Onze inbouwbranders

Wilt u zelf een vuurtafel of vuurzuil maken? Dan zijn de inbouwbranders van Easyfires een echte musthave. Dankzij de verschillende modellen en afmetingen kunt u zelf uw vuurtafel of vuurzuil maken. Zo wordt uw tuin pas echt uniek!

Inbouwbranders gas kopen

De inbouwbranders van Easyfires zijn zeer geschikt om een houten vuurtafel mee te maken. In onze collectie vindt u veel verschillende afmetingen, variërend van vierkant, rechthoekig of rond. De Easyfires inbouwbranders zijn van zeer hoge kwaliteit en bevatten een elektrische ontsteker, drukregelaar, lavastenen, gasslang, bedieningspaneel en deksel. Alle specificaties vindt u terug in de productomschrijving.

Easyfires inbouwbrander kopen

Als u zelf een vuurtafel wilt maken, is het belangrijk om producten van goede kwaliteit te gebruiken. De Easyfires inbouwbranders staan al jarenlang bekend om de goede kwaliteit. Bij Vuurtafelsonline krijgt u een jaar garantie op uw aankoop.

Losse inbouwbranders bij Vuurtafelsonline

Kunt u niet stilzitten en staat u te popelen om uw eigen vuurtafel of vuurzuil te maken? Bestel uw losse inbouwbrander eenvoudig bij Vuurtafelsonline. We doen ons uiterste best om uw inbouwbrander zo snel mogelijk bij u thuis af te leveren, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Een inbouwbrander is een losse gashaard waarmee je zelf een vuurtafel kunt maken. De inbouwbrander is aan te sluiten door middel van een aardgasaansluiting of een gasfles op propaan of butaan.

De losse inbouwbranders van Easyfires zijn zeer geschikt om zelf een vuurtafel of vuurzuil te maken. De inbouwbranders zijn eenvoudig te koppelen aan een gasfles of aardgasaansluiting.

Bij Vuurtafelsonline.nl koopt u al een losse Easyfires inbouwbrander vanaf €229. In ons assortiment vindt u verschillende soorten inbouwbranders. Rond, vierkant of toch liever rechthoekig? Bij ons vindt u altijd een inbouwbrander naar wens. 

Met een losse inbouwbrander kunt u niet alleen zelf een vuurtafel op maat maken, maar kunt u uw oude eettafel of salontafel ook ombouwen tot vuurtafel. Met een Easyfires inbouwbrander kunt u vele mooie creaties maken om meer sfeer en warmte toe te voegen aan uw tuin of terras. 

Marco - Vuurtafelsonline

Heeft u vragen? Marco, onze specialist helpt graag.

Bel 085 – 30 12 967 of stuur een e-mail.

Waarom kiest u ons?

Kwaliteit, service en betrouwbare producten zijn onze sterke punten.

GRATIS bezorgen
Nederlandse productie
Alleen kwaliteitsproducten
Supergoede klantenservice

Sfeer proeven?

De inbouwbranders geven sfeer.

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl