Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

Zo kies je de juiste vuurtafel voor jouw tuin

Weten welke vuurtafel het beste past binnen jouw tuin? Met deze tips kies je de juiste vuurtafel voor jouw tuin of veranda. Fijn gezelschap, een verfrissend drankje, lekker hapje en een brandende vuurtafel. Wie wil dat nou niet? Met een vuurtafel voeg je direct sfeer en warmte toe aan je tuin. Maar hoe kies je nou eigenlijk de juiste vuurtafel voor jouw tuin? Wij helpen je een handje. 

Aluminium of hout?

Er zijn twee soorten vuurtafels waar je uit kan kiezen: houten vuurtafels en aluminium vuurtafels. Beide varianten zijn ontzettend populair. Kijk naar je tuin en ook naar welke sfeer je wil creëren. Maar ook de kleuren in je tuin zijn heel belangrijk. Werk je veel met bruintinten? Dan is een houten vuurtafel erg mooi. Ga je liever voor veel grijstinten en houd je wel van een wat stoerdere look in je tuin? Dan is een aluminium vuurtafel echt een aanrader. 

Waar plaats je je vuurtafel?

Ook niet geheel onbelangrijk: waar wil je jouw nieuwe vuurtafel gaan plaatsen? Heb je niet zo’n grote tuin? Dan zijn vierkante vuurtafels of vuurzuilen zeker geschikt. Ze nemen weinig ruimte in, maar bieden toch een fijne sfeer. Heb je geluk met een grote tuin? Dan is een rechthoekige vuurtafel erg mooi. Door de meegeleverde RVS deksel kan je de inbouwbrander eenvoudig en veilig afdekken en kan je het gehele oppervlakte van de vuurtafel gebruiken. Zo heb je een vuurtafel en salontafel in één! 

Zelf een vuurtafel maken

Ben je al een tijdje op zoek naar een mooie vuurtafel, maar heb je jouw favoriet nog niet gevonden? Waarom maak je jouw vuurtafel niet zelf? Met de losse Easyfires inbouwbranders kan je al jouw creatieve ideeën verwerken tot een mooie vuurtafel. 

We hebben onlangs een blog geschreven met daarin een stappenplan om je eigen vuurtafel te maken. Het kost wat meer tijd, maar het resultaat mag er zeker wezen!

The finishing touch

Als je het aan ons vraagt, is geen enkele vuurtafel compleet zonder glasombouw. Het biedt niet alleen dat extra beetje veiligheid (handig als je kleine kinderen hebt), maar biedt ook een luxe luxe uitstraling aan je vuurtafel. En als je het plaatje echt compleet wil maken, zijn extra keramische boomstammetjes echt aan te raden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal