Over ons

Leer het team van Vuurtafelsonline.nl kennen.

Let op: tot nieuwjaar kan het gebeuren dat de levering iets uitloopt door drukte bij de vervoerder.

Contact opnemen

Wilt u liever direct contact? Op onze contactpagina treft u al onze gegevens.

Over Vuurtafelsonline.nl

Maak kennis met Vuurtafelsonline.nl. De specialist op het gebied van vuurtafels, vuurzuilen, inbouwbranders en de daartoe behorende accessoires. Wij hebben al vele jaren ervaring in deze branche. Zo werkten voordat wij zelf deze webshop opzetten, voor vele partijen die werkzaam zijn in de tuinbranche. Op deze manier kwamen wij al in 2015 in aanraking met vuurtafels.

Sinds 2018 zijn wij zelf actief in de verkoop van de artikelen die u op onze webshop aantreft. Wij denken dat onze online marketing ervaring en product kennis een goede match is. Zo willen we onze klanten net die betere ervaring bieden.

Wij werken alleen met betrouwbare leveranciers en doen geen loze beloften. Daarom beloven we ook niet een snelle bezorgtijd, alhoewel we die vaak wel sneller kunnen bieden als aangegeven. Onze leveranciers zijn partners van ons sinds dat we begonnen. Daartoe is de kwaliteit, service en betrouwbaarheid altijd optimaal. Hier leest u meer over de voordelen van onze webshop.

Wanneer u ook maar twijfelt, een vraag heeft of liever eerst iemand van Vuurtafelsonline.nl spreekt, laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op. Misschien staat het antwoord op uw antwoord trouwens wel hier.

Wij wensen u veel shopplezier en hopelijk veel sfeer in de tuin of op het terras!

De mensen achter vuurtafelsonline.nl

Maak kennis met de mensen achter vuurtafelsonline.nl. Wij helpen u aan en met uw aankopen. Uiteraard zijn wij er ook wanneer u een vraag, opmerking of een klacht heeft. Ook dan zijn wij er gewoon voor u!

Marco - Vuurtafelsonline

Webshop beheer

Marco Mes
085 – 30 12 967
marco@vuurtafelsonline.nl

Rik - Vuurtafelsonline

Verkoper

Rik Vermeulen
085 – 30 12 967
info@vuurtafelsonline.nl

Demi - Vuurtafelsonline

Communicatie

Demi Kloosterman
085 – 30 12 967
info@vuurtafelsonline.nl

Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl
Betaalmogelijkheden Vuurtafelsonline.nl

0