Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

test

Welke gasfles is geschikt voor onze vuurtafels?

Voor alle vuurtafels van Vuurtafelsonline.nl is een gasfles met propaan geschikt. In onze vuurtafels is ruimte voor een gasfles van 5 kilogram. Kiest u voor een aardgasaansluiting? Dan passen wij de brander daarop aan en leveren wij een aardgasaansluiting.

Hoeveel warmte geeft een vuurtafel?

De vuurtafels uit onze collectie hebben een vermogen van 8,8kW of 10,5kW. Hoeveel het vermogen van een vuurtafel is, staat altijd in de beschrijving aangegeven. De vlam en daarmee de warmte van de vuurtafels is te regulieren via het bedieningspaneel dat verwerkt is in de vuurtafel.

Wat kost een vuurtafel?

Bij Vuurtafelsonline.nl koopt u al een vuurtafel vanaf €499. Hardhouten vuurtafels beginnen bij €979 en aluminium vuurtafels bij €999. Wilt u een vuurtafel op maat? Dan maken we graag een op maat gemaakte prijs voor u. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat is het voordeel van een vuurtafel?

Het voordeel van vuurtafels is dat deze direct sfeer en warmte toevoegen aan uw tuin. En dankzij het materiaal blijft uw vuurtafel lang mooi, zodat u nog jaren kan genieten van uw trendy vuurtafel! 

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal