Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

Veranda aankleden: 3 styling tips

Je veranda stijlvol aankleden? Wij geven je drie styling tips! De nazomer is de perfecte tijd om buiten te zitten. Het is niet te warm, niet te koud, precies goed! Tijd om weer naar buiten te gaan en te genieten van het lekkere weer. Hoog tijd om jouw veranda of tuin aan te kleden. Om jou een handje te helpen, hebben we wat styling tips op een rijtje gezet. 

Werken binnen een kleurenpalet

Een tuin of veranda waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd. Klinkt dat niet heerlijk?! Het is echt geen rocket science. Het belangrijkste is om binnen een kleurenpalet te werken. Ga je voor de botanische sfeer? Ga dan voor kleuren als bruin en groen gecombineerd met hout. Kies voor een bruine loungeset met bijpassende kussens en style het geheel af met leuke groene accessoires. Sierkussens en kaarsjes doen al veel wonderen. Wil je een échte warmtebron? Dan is een houten vuurtafel onmisbaar binnen dit kleurenpalet. 

Verschillende zitplekken creëren

Het is leuk om verschillende ‘hoekjes’ te maken. Zo ben je niet verplicht om telkens op dezelfde plek te zitten. Heb je een veranda? Maak dan een kleine eethoek en een ‘chillhoekje’ met een fijne relaxstoel waar je even heerlijk tot rust komt. Heb je een tuin? Maak dan een eethoek en een loungehoek. Door verschillende zitplekken te creëren is er genoeg plek voor jou en je gezelschap. Fijn! 

Wat je nu veel terugziet is het plaatsen van verschillende stoelen. En als we de bohemian woonstijl nog even aanhouden, kies je ook voor verschillende stijlen. Kies voor een mix uit stoere stoelen van staal en houten en rieten stoelen. Zo creëer je een leuk contrast binnen je tuin of veranda. 

Diepte aanbrengen in je tuin

Heb je niet zo’n lange tuin of grote veranda? Je zou het niet denken, maar donkere kleuren zorgen juist voor wat meer diepte. Dat betekent niet dat je alleen maar voor donkere tuinmeubels moet kiezen. We bedoelen hiermee bijvoorbeeld de achterwand van je schutting of de kleur van je tuinhuisje. Door deze in een donkere kleur te verven, creëer je net wat meer diepte en lijkt je tuin of veranda dus optisch wat langer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal