Shopping Cart

✔️   Direct vanaf fabriek, bespaar tot wel 40%!

✔️   Gratis verzending op alle producten

Zo maak je je vuurtafel persoonlijk

In onze collectie vind je veel verschillende vuurtafels. Van hout of toch liever aluminium? En ga je voor een vuurtafel of is een vuurzuil een betere keuze voor jouw tuin of terras? Kortom: keuze genoeg. Maar hoe zorg je er nou voor dat je nieuwe aanwinst goed aansluit op jouw wensen? Wij leggen het je uit!

1. Een mooie glasombouw

Een vuurtafel of vuurzuil wordt standaard afgeleverd zonder glasombouw. Heb je kleine kinderen, huisdieren of ga je je vuurtafel of vuurzuil op een plek zetten waar veel wind waait? Dan is het echt aan te raden om te investeren in een glasombouw. Op onze website vind je verschillende maten glasombouwen. Heb je al een vuurtafel en wil je een glasombouw bestellen? Meet dan goed de maten van de inbouwbrander op. Je kan ook contact opnemen met onze klantenservice, zodat zij je kunnen aangeven welke glasombouw geschikt is voor jouw vuurtafel.

De glasombouw zet je eenvoudig op je vuurtafel of -zuil. Het zorgt niet alleen voor een extra luxe uitstraling, maar ook voor de nodige veiligheid.

2. Een vuurtafel en BBQ in één?!

In de zomer is niets leuker dan BBQ’en met je familie en vrienden. Toch neemt zo’n barbeque best wel wat ruimte in beslag. Daarom hebben wij handige grillplaten aan onze collectie toegevoegd. De grillplaat zet je eenvoudig boven de inbouwbrander van je vuurtafel. Door de warmte van de vlammen wordt de grillplaat opgewarmd en kan je er vlees en groenten op grillen. En naast de inbouwbrander blijft nog voldoende ruimte over om je drankje neer te zetten. Zie jij het al voor je?!

3. Keramische boomstammetjes

Bij je nieuwe vuurtafel of vuurzuil krijg je standaard lavastenen die je in je inbouwbrander kan leggen. Wil je je vuurtafel een landelijke look geven? Maak het geheel dan compleet met mooie keramische boomstammetjes. Hierdoor lijkt je vuurtafel of vuurzuil gelijk op een echt haardvuur. De boomstammetjes blijven ondanks de hitte jarenlang mooi.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nederlandse productie

dus kwaliteit!

Gratis verzending

op al onze producten

Snelle levering

door heel Nederland

100% veilige betalen

met iDeal of PayPal